22 noiembrie – Workshop de descoperire antreprenoriala “Tehnologii disruptive pentru Automotive”

22 noiembrie – Workshop de descoperire antreprenoriala “Tehnologii disruptive pentru Automotive”

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), alaturi de Agentia de Dezvoltare Regionala Centru, are placerea sa va invite la workshop-ul de descoperire antreprenoriala Tehnologii disruptive pentru Automotive”.

Evenimentul are loc miercuri, 22 noiembrie 2017, intre orele 09:30 – 17:30, la hotel KolpingBrasov (adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 27).

Acest eveniment pune accentul pe colaborarea intre actori diversi, cu interese comune, atat din mediul privat, cat si din cel public, pentru a identifica oportunitati reale de a deveni mai competitivi economic, detectand nise de specializare inteligenta relevante pentru regiunea Centru. Intalnirea de lucru ofera spatiul de dialog pentru crearea de viziuni impartasite si planuri de actiune in comun.

Metodologia workshopului presupune analiza si constructia colaborativa a unor scenarii de nise competitive din sectorul auto, pornind de la informatii despre tehnologii emergente relevante in domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, in cadrul caruia UEFISCDI implementeaza actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.