Conferinta

Conferinta

.6 – organizarea a doua conferinte de o zi, una de prezentare a scopului si obiectivelor proiectului si una de inchidere pentru diseminarea rezultatelor obtinute la finalizarea proiectului.

Cele doua conferinte se vor organiza cu sprijinul unui prestator de servicii de organizare de evenimente selectate ca urmare a achizitiei publice de servicii, conform cadrului legal aplicabil.

La fiecare conferinta se estimeaza ca vor participa 100 de persoane, reprezentati ai grupului tinta al proiectului, ai Solicitantului, ai Partenerului, ai societatii civile si ai mediului academic si universitar. Acestora li se va asigura, dupa caz, decontarea transportului si cazarea (o noapte). Vor fi asigurate, de asemenea, sala desfasurarii evenimentelor, mapa de prezentare a proiectului cu materialele suport, precum si trei pauze (2 pauze de cafea si o pauza de masa/dejun de lucru).

Conferinta de prezentare va avea loc in luna 6 de implementare a proiectului (activitatile de pregatire a acesteia derulandu-se pe parcursul lunilor 1-5), iar conferinta de inchidere va avea loc in luna 35 de implementare a proiectului.

Promovarea conferintelor se va realiza in decursul a doua saptamani anterioare datei de desfasurare a evenimentelor. Pentru asigurarea vizibilitatii acestor evenimente care reprezinta evenimentele de cea mai mare anvergura organizate prin proiect, promovarea se va asigura inclusiv prin publicarea unor comunicate de presa/anunturi de presa;

Desfasurare – luna 6 proiect (ianuarie 2017)

Desfasurare – luna 35 proiect (iunie 2019)

 

R4.3. Implementarea procedurii de elaborare a foii de parcurs

Implementarea se face cu participarea unor paneluri de experti (7 paneluri a cate 12 panelisti) – 1 panel pentru fiecare specializare inteligenta: – 1) Bioeconomia; 2) Tehnologia informatiei si a comunicatiilor, spatiu si securitate; 3) Energie, mediu si schimbari climatice; 4) Eco-nano-tehnologii si materiale avansate si cate 1 panel pentru fiecare dintre domeniile de interes national: 1)Sanatate, 2)Patrimoniu si 3) Tehnologii emergente;

Activitatea se finalizeaza cu o conferinta de prezentare a rezultatelor, cu 100 de participanti.

Cei 100 de participanti sunt reprezentanti ai actorilor cheie din sistemul de cercetare (institute, universitati, firme cu activitate de cercetare). Mare parte din acestia sunt chiar membrii panelurilor care au contribuit la elaborea foii de parcurs.

 Desfasurare – luna 17 proiect (decembrie 2017)