Workshop de descoperire antreprenoriala – 28.03.2018

Workshop de descoperire antreprenoriala – 28.03.2018

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza workshop-ul de descoperire antreprenoriala „Tehnologii disruptive pentru Automotive”, miercuri, 28 martie 2018, intre orele 09:30 – 17:30, la hotel Rexton, Craiova.

Acest eveniment pune accentul pe colaborarea intre actori diversi, cu interese comune, atat din mediul privat, cat si din cel public, pentru a identifica oportunitati reale de a deveni mai competitivi economic, detectand nise de specializare inteligenta relevante pentru regiunea Sud Vest Oltenia. Intalnirea de lucru ofera spatiul de dialog pentru crearea de viziuni impartasite si planuri de actiune in comun.

Metodologia workshopului presupune analiza si constructia colaborativa a unor scenarii de nise competitive din sectorul auto, pornind de la informatii despre tehnologii emergente relevante in domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, in cadrul caruia UEFISCDI implementeaza actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.

Am fi onorati dacă ati putea participa la aceasta sesiune de lucru. Avem rugamintea sa ne confirmati prezenta la eveniment pana la data de 21 martie 2018, la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro sau la numărul de telefon 0728 909 699.  Costurile de deplasare sunt acoperite prin intermediul proiectului.

Inscrierea se poate face:
– online: https://www.eventbrite.com/e/tehnologii-disruptive-in-automotive-oportunitati-de-business-tickets-44180309495?aff=es2
sau
-la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro