Workshop de descoperire antreprenoriala – Timisoara, 10 mai 2018

Workshop de descoperire antreprenoriala – Timisoara, 10 mai 2018

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza workshop-ul de descoperire antreprenoriala in domeniul Senzori, Robotica, Obiecte inteligente – joi, 10 mai 2018, intre orele 09:30 – 17:30, la Hotel Continental, Timișoara (adresa: B-dul Revolutiei 1989, nr. 5).

Acest eveniment pune accentul pe colaborarea intre actori diversi, cu interese comune, atat din mediul privat, cat si din cel public, pentru a identifica oportunitati reale de a deveni mai competitivi economic, detectand nise de specializare inteligenta relevante pentru regiunea Vest.

Metodologia workshopului presupune analiza si constructia colaborativa a unor scenarii de nise competitive in domeniul Senzori, Robotica, Obiecte inteligente, pornind de la informatii despre tehnologii emergente relevante in domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, in cadrul caruia UEFISCDI implementeaza actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.

Inscrierea la eveniment se poate face pana la data de 08 mai 2018, la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro sau la numărul de telefon 0728 909 699. Costurile de deplasare si dejunul sunt decontate in cadrul proiectului.