Workshop de descoperire antreprenoriala – UEFISCDI, 28.04.2018, Braila

Workshop de descoperire antreprenoriala – UEFISCDI, 28.04.2018, Braila

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza workshop-ul de descoperire antreprenoriala „AGRIFOOD”, miercuri, 28 aprilie 2018, intre orele 09:30 – 17:30, la hotel Belvedere, Braila.

Acest eveniment pune accentul pe colaborarea intre actori diversi, cu interese comune, atat din mediul privat, cat si din cel public, pentru a identifica oportunitati reale de a deveni mai competitivi economic, detectand nise de specializare inteligenta relevante pentru regiunea Sud-Est. Intalnirea de lucru ofera spatiul de dialog pentru crearea de viziuni impartasite si planuri de actiune in comun.

Metodologia workshopului presupune analiza si constructia colaborativa a unor scenarii de nise competitive din sectorul agrifood, pornind de la informatii despre tehnologii emergente relevante in domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, in cadrul caruia UEFISCDI implementeaza actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.

Inscrierea se poate face pana la data de 23 aprilie 2018, la adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro sau la numărul de telefon 0728 909 699.  Costurile de deplasare si dejunul de lucru sunt acoperite in cadrul proiectului.