Workshop de elaborare a foii de parcurs asociate specializarii inteligente in domeniile ICT, robotica, obiecte inteligente.

Workshop de elaborare a foii de parcurs asociate specializarii inteligente in domeniile ICT, robotica, obiecte inteligente.

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza workshop-ul de elaborare a foii de parcurs asociate specializarii inteligente in domeniile ICT, robotica, obiecte inteligente.

Evenimentul are loc marti, 20 martie 2019, intre orele 9:30 – 17:30, la Impact HUB (Splaiul Unirii 165, cladirea 2, etaj 1, Bucuresti).

Ce se va intampla la workshop?

Ne propunem sa calibram alaturi de dvs. obiectivele si asteptarile de viitor cu privire la specializarea inteligenta. Mai precis, sa ne gandim, prin prisma experientei anterioare, care sunt tipurile de concentrari tematice regionale si cros-regionale relevante pentru interesele actorilor din regiuni si, mai departe, ce instrumente posibile, la nivel regional si national, ar fi necesare pentru sprijinirea acestor dinamici.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, derulat de UEFISCDI in parteneriat cu Ministerul Cercetarii si INCSMPS Bucuresti, in cadrul caruia sunt implementate actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.

 

Inscrierea la eveniment se poate realiza la:

–              adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro

–              numărul de telefon 0728 909 699