Workshop de elaborare a foilor de parcurs asociate specializarilor inteligente

Workshop de elaborare a foilor de parcurs asociate specializarilor inteligente

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) organizeaza workshop-ul de elaborare a foii de parcurs asociate specializarii inteligente in domeniul agroalimentar.

Evenimentul are loc marti, 12 martie 2019, intre orele 9:30 – 17:30, la Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, sector 4, Bucuresti).

Ce se va intampla la workshop?

UEFISCDI invita actorii relevanti in zona de bioeconomie si agroalimentar, din mediu privat si public, la un dialog orientat viitor despre competitivitatea acestui domeniu. Sesiunea de lucru vizeaza tipurile de concentrari tematice regionale si cros-regionale relevante pentru interesele actorilor din regiuni si, mai departe, instrumentele posibile, la nivel regional si national, care ar fi necesare pentru sprijinirea acestor dinamici.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacitatii Administrative a Ministerului Cercetarii si Inovarii de implementare a unor actiuni stabilite in Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare Tehnologica si Inovare 2014-2020” – SIPOCA 27, derulat de UEFISCDI in parteneriat cu Ministerul Cercetarii si INCSMPS Bucuresti, in cadrul caruia sunt implementate actiunile asumate de Romania fata de Comisia Europeana, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligenta.

 

Inscrierea la eveniment se poate realiza la:

–              adresa de email daniela.gheorghe@uefiscdi.ro

–              numărul de telefon 0728 909 699